Videoblogi

Vietän työssäni paljon aikaa verkossa tarkkaillen, havainnoiden sekä etsien uusia innovaatioita ja uusia mahdollisuuksia tehdä nuorille suunnattua työtä. Työhöni kuuluu myös uusien sosiaalista mediaa hyödyntävien alustojen ja palveluiden kartoittaminen. Yritän pysyä mahdollisimman hyvin kartalla siitä, mikä on tilanne nyt ja mihin suuntaan ollaan menossa. Näitä huomiota ja löydöksiä yritän tuoda jatkossa paremmin esille, niin että ne hyödyttäisivät kaikkia niitä, jotka tekevät nuorille suunnattua työtä verkossa.

Sosiaalisen median ympäristöihin liittyy paljon avoimia kysymyksiä erityisesti sen suhteen, miten niitä voidaan hyödyntää työssä ja millainen merkitys niillä on oman työmme kannalta. Erityisen kiinnostavaa on se, mitä nämä sosiaalisen median ympäristöt tarjoavat nuorille ja mikä meidän roolimme on niissä. Näitä havaintoja tulen avaamaan Verken uudessa videoblogissa.

Videoblogin tarkoituksena on tuoda esille kahden viikon välein mielenkiintoisia havaintoja verkkomaailmasta, esitellä erilaisia hankkeita ja järjestää keskustelua eri taustoista tulevien henkilöiden kanssa. Videoblogi tulee olemaan sisällöltään vaihteleva, välillä esitellään uusia sosiaalisen median palveluita tai tutustutaan tarkemmin jo käytössä oleviin sivustoihin. Lisäksi vieraaksi saapuu Skypen tai Google+:n kautta vieraita eri puolilta Suomea keskustelemaan näistä aiheista.

Videoblogia pystyy tilaamaan sekä video- että audio podcastina omalle koneelle, puhelimeen tai vaikkapa iPadiin. Tarkemmat tiedot videoblogin sisällöstä ja ajankohdasta ovat vielä auki, mutta lisätietoa on tulossa lähiaikoina. Tärkeimpänä kysymyksenä on, millaisia aiheita sinä haluaisit videoblogissa käsiteltävän ja haluaisitko tulla keskustelemaan jostain itsellesi tärkeästä tai itseäsi kiinnostavasta aiheesta.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s